Prodej pozemku pro bydlení, 5856 m2, Dobruška

Opočenská 799, Dobruška,

Cena: 27 400 000 Kč

Prodej mimořádně velkého areálu ( 5856 m2 ) v perfektním, lukrativním místě Dobrušky, několik desítek metrů od náměstí F.L. Věka. Předmětem prodeje je celý soubor nemovitostí: prvorepubliková, stylová, vícepodlažní vila č.p. 73 s vnitřním schodištěm a terasou do dvora, sousední rodinný dům č.p. 799 s terasou do zeleně, včetně dvou garáží a dvora, několik rozlehlých, propojených a především nezastavěných zahrad ( 4900 m2 ), umístěných až k objektu kina. Vjezd do areálu je vlastní uličkou z ulice Opočenská. Klady: poloha, rozloha a výjimečnost ( unikátnost ) celého souboru nemovitostí. Nelze koupit něco podobného. Nutnost investic. Kupní cena: 27.400.000,-Kč, vila 7.400.000,-Kč, rodinný dům 6.000.000,-Kč, pozemky cca 2800/m2.
Dobruška je druhé největší město v okrese Rychnov nad Kněžnou (po Rychnově nad Kněžnou) v Královéhradeckém kraji. Leží v podhůří Orlických hor a je nedaleko polských hranic. Je zde veškerá občanská vybavenost.

Podrobné informace

Typ nemovitosti: Pozemky
Vlastnictví: nezadáno
Druh objektu: nezadáno
Stav objektu: nezadáno
Užitná plocha: nezadáno
Balkon: Ne
Lodžie: Ne
Garáž: Ne

Kontaktujte makléře

Hypotéka s RX FINANCE

Bezstarostná hypotéka, kterou vyřídíte rovnou v naší kanceláři a nikam jinam již nemusíte. Společně porovnáme nabídky všech bank a vybereme tu nejlepší.

Máte zájem o prohlídku?

Beru na vědomí zpracování osobních údajů.